Yıldırım Beyazıt İlkokulu
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fatih Sokak No 2 Çubuk/ANKARA

VİZYON

Akademik başarısı yüksek, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ulusal ve uluslararası düzeyde adını duyuran geleceğimizi emanet edeceğimiz, insanlığa yararlı hizmetler verecek, güzel ahlaklı nesiller yetiştiren sevgi ve bilginin paylaşıldığı saygın bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, onlarla etkili iletişim kurmak, deneyimli dinamik kadromuzla öğrencilerimizi yarınlara hazırlamak. Okuyan, düşünen, araştıran, çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Bilim, spor, sanat alanlarına ilgi duyan yeteneklerin keşfinde yol gösterici olmak. Sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel projeler oluşturabilmek. Milli, manevi, ahlaki ve değerleri öğrenerek kendi öz kültürüne sahip çıkan bireyler yetiştirmek. gelecekte kendisi ve vatanı için tereddütsüz çalışacak bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Okulumuz normal eğitim yapmaktadır.

Okulumuz normal eğitim yapmaktadır.

Dersler 09:00´ de başlayıp 14:20´ da sona ermektedir.

Okulumuz merkezi sistem doğalgaz ile ısıtılmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezinde olup, Ankara´ ya 38 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçemiz Ankara´ ya bağlı metropol ilçe olup 90000 nüfusa sahiptir. İlçemiz genelinde doğalgaz ile ısınma sağlanmaktadır.